Sari la conținut

Fără să vrea, și-a transmis live pe Facebook propria moarte

Un bărbat din Carolina de Nord a fost împușcat mortal, luni, în timp ce se plimba pe stradă și făcea un live pe Facebook, ajutat de un selfie stick, scrie The Independent.

Prentis Robinson se plimba pe strada Jerome, când un bărbat s-a apropiat de al și a tras patru focuri de armă. Incidentul a avut loc chiar în apropierea campusului Universității Wingate, care a fost închisă, iar acum este păzită în permanență de poliție.

Imaginile cu ultimele clipe ale bărbatului împușcat mortal s-au viralizat rapid și au fost urmărite de peste 50.000 de ori înainte ca Facebook să reacționeze și să le șteargă. De atunci acestea au fost încărcate de mai multe ori pe site-ul de socializate, însă situația este monitorizată atent de cei de la Facebook.

Înainte să fie împușcat și să se prăbușească la pământ, bărbatul poate fi auzit spunând: „Ești live, ești live”, în timp ce îndreaptă camera spre atacatorul lui.

Robinson a fost pronunțat mort la fața locului, în ciuda eforturilor polițiștilor de a-l salva.

Potrivit poliției locale, un bărbat pe nume Douglas Colson ar fi atacatorul. Autoritățile au emis un mandat de arestare pe numele acestuia, însă bărbatul este de negăsit. Nu se știe dacă victima și presupusul ucigaș se cunoșteau.

Se pare ca Robinson colabora cu poliția pentru a aduce în fața justiției traficanți de droguri din cartierul în care locuia. De altfel, bărbatul se îndrepta spre secția de poliție atunci când a avut loc atacul, pentru a recupera un telefon mobil pierdut.

Robinson vorbea pe live despre cum intenționează să se mute în Atlanta, înainte de a fi atacat.

Pe aceeași temă