Femeie căutată pentru complicitate la crimă prinsă după ce s-a interesat de recompensa pusă pe capul ei

Data publicării:
femeie arestata
Femeie arestată, fotografie cu scop ilustrativ FOTO: Getty Images

Poliția din statul american Oklahoma a prins o suspectă din lista „Most Wanted”, după ce aceasta a întrebat despre banii oferiți drept recompensă pentru prinderea ei, la postarea de pe Facebook prin care se anunța că este dată în urmărire.

Lorraine Graves a fost arestată pentru complicitate la crimă, după ce a comentat la o postare a Departamentului de Poliție din Tulsa prin care se anunța că este dată în urmărire, arătândus-se interesată de banii de pe recompensă. „Unde sunt banii pentru recompensă”, a întrebat ea, potrivit Insider.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polițiștii au reușit să-i ia urma după ce a postat comentariul, exact așa cum i-au spus și alți utilizatori.

Lorraine Graves era căutată pentru complicitate la crimă, după ce, în luna martie, Eric Graves, 30 de ani, a fost găsit împușcat mortal într-un apartament. Alți doi suspecți au fost acuzați de crimă în acest caz.

După ce s-a interesat de banii pentru recompensă, un utilizator i-a răspuns: „Mai bine stai departe de rețelele sociale, pentru că te pot urmări”. După 24 de ore, Poliția a revenit cu o nouă postare prin care se anunța că a fost prinsă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri