Femeie răpită, salvată de angajații unui fast-food. Cum i-a alertat

Data publicării:
fires of the police car on the city street
Foto: Guliver/Getty Images

Angajaţii unui McDonald's din Lodi, California nu se aşteptau să le fie solicitat ajutorul astfel, dar atunci când o femeie a apelat la ei, nu au ezitat nicio clipă, potrivit MEDIAFAX.

O femeie i-a cerut unui angajat McDonald's din Lodi, California, să sune la numărul de urgenţă 911 şi să o ascundă, după ce i-a dat numărul plăcuţei de înmatriculare a maşinii celui care ar fi răpit-o, a declarat biroul şerifului din San Joaquin. Ancheta poliţiei a dezvăluit mai târziu că aceasta călătorea cu un bărbat care ar fi ameninţat-o cu o armă de foc în cursul aceleiaşi zile şi i-ar fi cerut să-l ducă să-şi vadă familia.

După ce a folosit toaleta restaurantului, femeia a încercat să se apropie de tejghea pentru a comanda, însă bărbatul cu care călătorea a oprit-o şi i-a cerut să folosească ghişeul pentru maşini. Chiar şi în aceste condiţii, femeia a continuat să le transmită angajaţilor mesaje, şoptind „ajută-mă” prin fereastra vehiculului, potrivit declaraţiilor poliţiei. Echipajele oamenilor legii au ajuns la timp pentru a salva victima şi pentru a aresta agresorul. Poliţia a găsit asupra celui din urmă o armă de foc furată. Bărbatul a fost pus sub patru acuzaţii de infracţiune, iar cauţiunea lui a fost stabilită la suma de 360.000 de dolari.

„Suntem mândri de echipa noastră, care a dovedit că restaurantele noastre sunt O LOCAŢIE SIGURĂ!" a transmis Golden State McDonald's printr-o postare pe Facebook. „Mulţumim echipei noastre pentru gestionarea corespunzătoare a situaţiei şi autorităţilor sin San Joaquin, care ne protejează în permanenţă comunitatea! Vă rugăm să fiţi întotdeauna precauţi şi conştienţi!”

Editor: I. I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri