Fetiţa care a învăţat să râdă la auzul bombardamentelor a fugit din Siria în Turcia cu familia

Data actualizării: Data publicării:
salwa
Sursa: Captura BBC

Salwa, fetiţa de trei ani din Siria care a devenit cunoscută la nivel mondial datorită unui clip în care ea şi tatăl ei râd la auzul sunetului bombardamentelor, a reuşit să treacă graniţa în Turcia, împreună cu familia, iar acum se află în siguranţă.

La câteva zile după ce clipul a făcut înconjurul lumii, fiind comparat cu celebrul film al lui Roberto Benigni „La Vitta é Bela”, autorităţile turce l-au contactat pe Abdullah, tatăl copilei, iar familia a fost scoasă din Siria.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acum, familia se află într-o tabără de refugiaţi în localitatea Reyhanli, la aproximativ zece kilometri de graniţa cu Siria, relatează Mediafax.

În filmuleţ, tatăl a explicat că a inventat jocul, astfel încât fiicei sale să nu îi fie teamă de bombe, încurajând-o să râdă de explozii, spunându-i că este vorba despre „artificii” lansate de copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri