Fetiță de 2 ani, în stare gravă, după ce a fost scufundată în apă fierbinte de bunică. Scuza femeii: „Am avut o zi proastă”

Data actualizării: Data publicării:
Untitled

O fetiță de doar 2 ani a suferit arsuri cumplite și riscă să-și piardă ambele picioare după ce a fost scufundată în apă fierbinte de bunica vitregă.

Incidentul șocant s-a petrecut pe data de 11 august, când fetița de 2 ani, Kaylee Robinson, a fost lăsată în grija bunicii vitrege, Jennifer Vaughn, în casa ei din Chattanooga, SUA, relatează Daily Mail.

Mama fetiței, Brittany Smith, a declarat că viitoarea soacră și-a justificat gestul spunând că „avea o zi proastă”. Vaughn a fost reținută pentru agresiune asupra unui copil în formă agravată și poate fi eliberată dacă plătește o cauțiune de 150.000 de dolari.

Mama fetiței a postat imaginile cu rănile cumplite pe rețelele sociale și astfel s-au autosesizat autoritățile. Detectivul Rocky Potter, care a preluat cazul, a spus că nu a văzut niciodată arsuri atât de grave.

Fetița este internată și primește îngrijiri medicale în mod constant, însă starea ei se agravează. Mama ei a spus că rănile prezintă un risc mare de infecție și ar putea risca inclusiv amputarea picioarelor.

Brittany Smith spune că și-a lăsat fetița de 2 ani în ziua respectivă la viitoarea soacră pentru că mergea la lecții de înot cu ceilalți doi copii. Nu era prima dată când și-a lăsat copiii în grija femeii și nu au fost niciodată probleme.

La scurt timp după ce a plecat, a fost sunată de Jennifer Vaughn care i-a spus că ceva s-a întâmplat. În acest timp o auzea pe cea mică plângând.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri