Fost prezentator „Top Gear”, gazat și jefuit în Saint-Tropez. Modul în care au acționat hoții

Data publicării:
Richard Hammond
Foto: Shutterstock

Richard Hammond a fost gazat și jefuit într-o vacanță în sudul Franței, La Saint-Tropez. Cel puțin asta bănuiește soția fostului prezentator al „Top Gear”, care a vorbit despre incident cu presa din Marea Britanie.

Richard Hammond
Foto: Shutterstock

Prezentatorul de 48 de ani a închiriat în această vară o vilă din faimoasa stațiune franceză, împreună cu soția, Mindy, fiica adolescentă și un grup de prieteni.

Mindy a povestit că au trecut printr-o „poveste de groază” și că era pe punctul să se întâlnească cu hoții, după ce a auzit un zgomot la  parter și a mers să investigheze. Însă după ce a auzit o voce de bărbat a presupus că este vorba despre unul dintre prietenii cu care venise și s-a reîntors în dormitor.

A doua zi, toți cei 15 locatari ai vilei au descoperit că le lipseau bani și lucruri de valoare. Hoții s-au plimbat din cameră în cameră și au luat tot ce au găsit de preț.

Pentru că nimeni nu a fost trezit de zgomotele făcute de aceștia, Mindy bănuiește că au fost gazați cu toții. A doua zi au aflat că și vila de lângă fusese călcată de hoți.

Familia a angajat un paznic pentru restul șederii în Franța.

Doi bărbați au fost arestați în legătură cu aceste jafuri în mai puțin de 48 de ore.

În ultimii ani un șir de jafuri în care s-a folosit gaz special creat pentru a adormi victimele a fost înregistrat în Franța.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri