Fosta consilieră a președintelui Trump pentru Rusia spune că a fost marcată de mirosul ciudat al lui Putin

Data actualizării: Data publicării:
Vladimir Putin face declarații.
Președintele rus Vladimir Putin. Foto: Profimedia

Fiona Hill, consilieră pentru Rusia a fostului președinte american Donald Trump, a povestit cum a fost să stea lângă președintele rus Vladimir Putin la o cină și despre mirosul neobișnuit pe care îl emana acesta și care a marcat-o.

Hill și-a povestit experiența la emisiunea „Desert Island Discs” de la BBC Sounds. Ea l-a întâlnit de mai multe ori pe Vladimir Putin și a precizat că la cina pusă în discuție a stat la mică distanță de președintele rus și a putut să observe anumite ciudățenii în comportamentul acestuia, potrivit Business Insider.

„I-am observat costumele, foarte fin croite, felul în care o mică venă îi pulsa încontinuu pe partea stângă a feței”, a spus Hill în emisiunea difuzată pe 8 mai.

Fiona Hill a mai observat că Putin purta un „ceas foarte scump” și a apreciat că acesta ar avea nevoie de ochelari, pentru că a folosit cartoane cu cuvinte scrise cu litere uriașe.

„Le-am putut citi pe toate. Pe cartoane avea numele unor persoane, ce ar trebui să spună și lucruri de genul acesta”, și-a amintit ea.

Hill a mai observat că Putin „nu a mâncat și nu a băut nimic” în timpul mesei.

Însă cel mai mult a marcat-o mirosul liderului rus.

„Îmi dau seama că sună cu adevărat bizar, dar am simțit un miros de parcă ar fi fost proaspăt spălat. Nu se dăduse cu nicio colonie, dar se simțea ca și cum ar fi ieșit direct din baie”, a spus Hill.

The AP Interview Fiona Hill
Fiona Hill FOTO: Profimedia Images

Fosta consilieră a președintelui Trump a mai spus că Putin afișa o imagine autoritară, voia să arate că are totul sub control și că „el conduce” oriunde ar fi. În timpul cinei, Putin a vorbit foarte puțin, nu a dorit să facă conversație și că „abia i-a aruncat o privire”.

Hill este cunoscută pentru că în timpul administrația Trump a fost consilieră pentru Rusia. În ultimele luni, ea a analizat de mai multe ori interacțiunile fostului președinte cu Putin.

În noiembrie, Hill a spus că Trump îl invidia pe Putin, pentru că ar fi vrut și el să conducă SUA „după cum dorea”. În aprilie, Hill a susținut că Trump a început să semene cu Putin în perioada în care a fost președinte, în ceea ce privește „practica politică”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri