Fostul campion european Sylvain Wiltord a scăpat ca prin urechile acului de tragedia aviatică din Argentina

Data publicării:
sylvain wiltord

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actualizare 11.00. Presa franceză scrie că fostul internațional făcea parte din echipa show-ului, dar nu se știe încă de ce, nu se afla la bordul elicopterelor implicate în accident. „Sunt trist pentru prietenii mei, tremur, sunt oripilat, nu am cuvinte, nu mai vreau să spun nimic”, a scris Wiltord pe Twitter la scurt timp după producerea tragediei.

Sylvain Wiltord a jucat în peste 100 de meciuri pentru Arsenal Londra, pentru care a înscris 32 de goluri. Wiltord a debutat în naționala Franței în 1998, într-un meci împotriva Angliei, și a rămas în istorie pentru golul egalizator înscris în poarta Italiei în finala Campionatului European din 2000. Franța a câștigat atunci trofeul în prelungiri.



Actualizare 09.42. Au apărut primele imagini cu epava unuia dintre elicopterele care s-au prăbușit azi în nordul Argentinei. Autorităţile argentiniene au început o anchetă, dar până acum nu se ştie cum s-a petrecut accidentul. Presa din Buenos Aires vorbește de o eroare de pilotaj în contextul în care condițiile meteorologice erau favorabile.


Accidentul a avut loc în nordul ţării, aproape de graniţa cu Chile. Opt dintre victime erau cetăţeni francezi. Între aceștia, trei sportivi renumiţi, inclusiv o campioană olimpică la natație la Jocurile Olimpice de la Londra - Camille Muffat, un medaliat cu bronz la box - Alexis Vastine, la jocurile de la Beijing și o celebră navigatoare - Florence Arthaud.

Aceştia participau la filmările pentru un reality show pentru postul de televiziune francez TF1, în care participanţii sunt lăsaţi singuri în sălbăticie şi trebuie să se întoarcă la civilizaţie.

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a transmis deja un mesaj de condoleanţe. Autorităţile argentiniene au început o anchetă, dar până acum nu se ştie cum s-a petrecut accidentul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri