Fotbalist din Anglia, condamnat după ce și-a bătut iubita cu ranga din fier, a obligat-o să lingă vopsea și i-a băgat cioburi în corp

Data publicării:
fot

O femeie din Marea Britanie se teme pentru viața după ce iubitul fotbalist a bătut-o cu o rangă din fier, a forțat-o să mănânce vopsea și i-a introdus în corp cioburi din sticlă.

Danielle Thomas, 33 de ani, din Doncaster, spune că a fost bătută de Reece Thompson trei zile la rând, până i-a rupt maxilarul și a lăsat-o plină de vânătăi, relatează Daily Mirror.

Thompson, 26 de ani, care a jucat pentru o echipă din liga secundă - York City - a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în urma atacului brutal care a avut loc la începutul acestui an.

În plus, mai are și un ordin de restricție pe o perioadă de 10 ani, timp în care nu se poate apropia de fosta iubită, pe care a amenințat-o că o va scoate complet goală în stradă.

Reece m-a bătut în mod constant. M-a lovit și cu ranga din fier, mi-a rupt maxilarul și mi-a spart o oglindă de cap. M-a obligat să ling vopsea. Am crezut de multe ori că o să mor... Mă obliga să stau cu mâinile lângă corp, să nu mă apăr cu mâinile de lovituri”, a povestit Danielle.

Femeia spune că fotbalistul a început să o agreseze în ultimul an de relație, dar bătăile au fost crunte începând cu luna septembrie, când Reece a descoperit o fotografie nud cu ea, făcută în urmă cu un deceniu.

Femeia a plecat de acasă la începutul anului și l-a reclamat la poliție. Reece a fost concediat de la echipă, iar câteva luni mai târziu a primit și condamnarea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri