FOTO. Donald Trump, gafă de proporții. A greșit numele soției sale, într-un mesaj postat pe Twitter

Data publicării:
President Trump at the Freedom Ball Ball in Washington, D. C.
Foto: Gulliver/GettyImages

Donald Trump face gafă după gafă în relația cu Melania. Este cunoscut faptul că după numeroasele scandaluri sexuale în care este implicat președintele SUA, soția acestuia refuză și să-l mai țină de mână la ceremoniile oficiale. Acum, Trump i-a greșit numele într-un mesaj postat pe Twitter, scrie The Sun.

President Trump at the Freedom Ball Ball in Washington, D. C.
Foto: Gulliver/GettyImages

Donald Trump a vrut să facă un gest frumos și să-și mai spele din păcate. Așa că s-a hotărât să posteze un mesaj pe Twitter în care să le mulțumească americanilor pentru sprijinul acordat în timpul intervenției chirurgicale la rinichi, suferită de Prima Doamnă a SUA. Însă în loc să scrie Melania - numele soției lui, a tastat Melanie - corespondentul englezesc al acestuia.

Utilizatorii Twitter au sesizat imediat greșeala și l-au taxat pe președintele american.

„Este minunat să o avem din nou la Casa Albă pe incredibila noastră Primă Doamnă. Melanie se simte foarte bine. Mulțumim pentru toate rugăciunile și mesajele de bine”, a scris Trump pe Twitter.

„Minunat. Spune-ne mai multe despre această Melanie”, s-au sesizat imediat cei care îi urmăresc pagina de pe cunoscutul site de socializare.

Melania Trump, în vârsta de 48 de ani, a suferit, săptămâna trecută, o intervenție chirurgicală la Spitalul Militar Walter Reed din Bethesda din Maryland.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri