FOTO. Reacția unui koala când își descoperă partenerul mort pe marginea unui râu, în Australia

Data publicării:
Labour Leader Anthony Albanese Visits Adelaide Koala Rescue
FOTO: Guliver/ Getty Images

Imagini sfâșietoare, surprinse pe Insula Cangurilor din Australia, afectată de incendiile de vegetație. Un urs koala rănit își ascunde capul în propria blană, probabil îndurerat, după ce își descoperă partenerul mort pe marginea unui râu, scrie News.com.au.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Animalul a fost salvat de un angajat al organizației pentru salvarea animalelor Humane Society International, la scurt timp după ce au fost făcute fotografiile.

„Am asistat la unele dintre cele mai dureroase scene, ca salvator de animale. Cât vezi cu ochii, numai cadavre carbonizate”, a declarat Kelly Donithan, pentru One Green Planet. Ea a mai adăugat că atunci când descoperă un animal viu, consideră întâmplarea un adevărat miracol. „În timpul misiunilor noastre zilnice găsim animale vii, dar rănite și traumatizate. Este o bucurie că le putem salva”.

Aproximativ 37.000 de urși koala au fost uciși în urma incendiilor de vegetație, în Australia, din cele aproximativ 46.000 de exemplare aflate pe Insula Cangurilor.

Editor: I. I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri