FOTO. Toți artiștii au purtat negru la Globurile de Aur 2018, cu excepția unei actrițe, care s-a îmbrăcat în roșu

Data actualizării: Data publicării:
The 2018 InStyle And Warner Bros. 75th Annual Golden Globe Awards Post-Party - Red Carpet

Gala Globurilor de Aur de anul acesta a fost una cu mesaj, iar totul a pornit de la vestimentația actrițelor: toate vedetele au purtat negru, în semn de protest față de scandalul sexual izbucnit la Hollywood în ultimele luni.

75th Annual Golden Globe Awards - Press Room
75th Annual Golden Globe Awards - Press Room

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Sute de actori şi actriţe au anunţat că vor purta ţinute negre, încă dinaintea galei de anul acest, în semn de protest faţă de comportamentul neadecvat şi de inegalitatea de gen. Vedetele au purtat şi insigne pe care a fost scris „Time’s Up”, iar discursurile de acceptare a trofeelor, precum şi cel introductiv al gazdei Seth Meyers s-au concentrat pe această problemă.

Staruri precum Angelina Jolie, Jessica Biel, Kerry Washington și Catherine Zeta Jones au avut ținutele cele mai lăudate. Ele au purtat rochii negre lungi.

Jessica Biel a venit a venit însoțită de soțul său, cântărețul Justin Timberlake. Ea a purtat o rochie lungă Dior cutată cu tul negru, fără bretele, cu decolteu în formă de inimă. Criticii au lăudatat rochia actriței, considerând-o foarte „potrivită pentru covorul roșu”, potrivit Daily Mail.

Angelina Jolie, în vârstă de 42 de ani, a purtat o rochie neagră Versace, cu mâneci lungi, la baza gâtului. Actrița și-a accesorizat ținuta cu bijuterii cu diamante și lip-gloss roz.

Catherina Zeta-Johnes a atras privirile cu o rochie lungă de dantelă neagră Zuhair Murad. Ea a afirmat pe covorul roșu: „Dress code-ul nu spunea că nu trebuie să arătăm la potențialul nostru maxim”.

Alte ținute apreciate de critici au fost ale actrițelor Kate Hudson, Alison Brie, Emilia Clarke, Reese Witherspoon și Gilian Anderson.

În evidență a ieșit și actrița mai puțin cunoscută Blanca Blanco pentru rochia sa roșie care nu a fost în concordanță cu dress code-ul confirmat și respectat de starurile de la Hollywood.

Printre actrițele criticate pentru alegerile vestimentare de anul acesta de la Globurile de Aur se numără: Sarah Jessica Parker, Caitriona Balfe și Alison Sudol.

Marele câştigător al Globurilor de Aur este filmul „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, care a adunat în total patru trofee. Pelicula „Lady Bird” a fost desemnată cea mai bună Comedie, EL iar „Coco” cel mai bun film de animaţie. Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un film dramatic i-a fost decernat lui Gary Oldman iar cel pentru cea mai bună actriţă - lui Frances McDormand.

Scandalul sexual de la Hollywood a pornit în octombrie, anul trecut. Fostul producător Harvey Weinstein este acuzat de peste o sută de actriţe şi foste colaboratoare de abuzuri mergând de la hărţuire sexuală şi până la viol. De la începutul scandalului, o serie de mari nume de la Hollywood - precum Kevin Spacey, Brett Ratner, Dustin Hoffman, John Lasseter sau Jeffrey Tambor - au fost vizate de acuzații de abuzuri sexuale şi au fost înlăturate brutal de pe piedestalul pe care se aflau. Mai multe dintre aceste celebrităţi fac obiectul unor anchete, dar niciuna dintre ele nu a fost arestată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri