FOTO. Valerie Trierweiler a apărut pentru prima dată în public după despărţirea de Francois Hollande

Data publicării:
valerie trierweiler mediafax

Valerie Trierweiler / Foto: Mediafax

Purtând un sacou şi o fustă albsatru închis, fosta parteneră a şefului statului francez s-a întâlnit cu personalul Serviciului de pediatrie de la Spitalul Sion, o instituţie de referinţă, la Mumbai, în domeniul îngrijirilor acordate bebluşilor născuţi prematur.

„Este foarte impresionant să vezi aceşti bebeluşi de mai puţin de un kilogram, cu şanse limitate de supravieţuire. Este o nedreptate, deoarece în pofida faptului că se face totul pentru binele lor, ei nu beneficiază de aceleaşi mijloace din spitalele noastre”, a declarat Valerie Trierweiler, potrivit Mediafax.

Ea a răspuns unei singure întrebări, despre spital, şi nu a dorit să-şi evoce situaţia personală. Aproximativ 15 poliţişti îi asigurau securitatea.

După această primă vizită, Valerie Trierweiler urma să efectueze o vizită la alt spital şi să susţină o conferinţă de presă luni după-amiaza, urmată de participarea la un dineu ca caritate la Hotelul Taj Mahal.

Însoţită de actriţa Charlotte Valandrey, Valerie Triweiler a venit să susţină ONG-ul „Action contre la faim” („Acţiune împotriva foametei”).

Ea nu a mai apărut în public de la jumătatea lui ianuarie, când săptămânalul „Closer” a dezvăluit relaţia lui Francois Hollande cu actriţa Julie Gayet.

Şeful statului francez a anunţat, sâmbătă, că s-a despărţit de Valerie Trierweiler.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri