Fotografia virală care „reprezintă America”

Data publicării:
poza america

 

O fotografie, făcută la metroul din SUA, care prezintă o femeie ce ține în brațe un bebeluș și o familie de musulmani care îi zâmbesc bebelușului a atras atenția internauților, mulți dintre ei spunând că această poză „reprezintă SUA”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Fotografia, distribuită pe Twitter de peste 17.000 de ori și cu peste 69.000 de like-uri, a fost publicată alături de mesajul „Asta face America grozavă. La mulți ani de 4 iulie!”

Majoritatea comentatorilor s-au arătat emoționați de imagine și au fost de acord cu mesajul transmis, potrivit Huffington Post.

Mulți internauți au început chiar să distribuie și ei, la rândul lor, poze cu străini pe stradă din diverse culturi și religii.

Alții au fost revoltați că aceste simple gesturi de prietenie între persoane necunoscute încă sunt considerate un lucru rar în zilele noastre.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri