Galerie Foto Frenezie online după ce Elon Musk a apărut la bustul gol în Mykonos. Reacția miliardarului: „Ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des”

Data actualizării: Data publicării:
*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - Tesla Billionaire Elon Musk takes a summer break in Mykonos after sensationally backing out of the Twitter acquisition deal!*PICTURES TAKEN ON 17/07/2022*
Elon Musk a apărut la bustul gol în Mykonos FOTO: Profimedia Images

Elon Musk a ajuns pentru vacanța de vară pe insula grecească Mykonos, iar zilele trecute a ieșit în larg cu iachtul, însoțit de un grup de prieteni. Un fotograf l-a surprins la bustul gol, iar acum internetul nu se mai oprește din vorbit despre aceste ipostaze inedite cu CEO-ului Tesla și SpaceX.

Elon Musk a apărut la bustul gol în Mykonos FOTO: Profimedia Images
Elon Musk a apărut la bustul gol în Mykonos FOTO: Profimedia Images

După ce fotografiile lui au fost preluate de nenumărate publicații online, dar și pe rețelele sociale, unde au apărut și meme-uri în care, în general, utilizatorii au subliniat amuzați că acesta are pielea albă, Musk însuși a intervenit și a postat un mesaj care răspunde într-un fel la tot acest val de atenție îndreptat asupra lui.

„Haha, la naiba, poate ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des”, a scris el pe Twitter, completând apoi că deja s-a întors „la fabrică”.

Între timp, Musk a primit o lovitură în lupta sa juridică cu Twitter.

Marți, Curtea Cancelariei din Delaware a admis cererea Twitter pentru un proces accelerat împotriva lui Musk pentru încercarea sa de a renunța la achiziție.

Twitter l-a dat în judecată pe miliardarul Elon Musk, pentru a-l obliga să finalizeze achiziția companiei. Fondatorul Tesla și SpaceX făcuse o ofertă de 44 de miliarde de dolari pentru platforma socială, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri.

Plângerea vine după ce Musk a anunțat, la începutul lunii, că vrea să rezilieze acordul de achiziție de 44 de miliarde de dolari.

Avocatul lui Musk a susținut că Twitter „încălcă în mod semnificativ mai multe prevederi” ale acordului. Echipa juridică a Twitter a replicat că încercarea lui Musk de reziliere a acordului este „invalidă și nelegală”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri