Sari la conținut
News Alert

Furtuni şi tornade devastatoare în estul SUA


Oraşul Boston a fost măturat de o furtună puternică, care s-a transformat într-o tornadă. Într-o secundă, zeci de copaci au fost smulşi din rădăcini, iar acoperişurile caselor şi maşinile au început să zboare.

Dintr-odată vântul a început să ia totul, lucrurile parcă o luaseră razna. Am văzut cum obiectele zburau. Când am ieşit afară am văzut că erau pagube semnificative. Am fost foarte speriată. Ne-am luat copilul şi am fugit. L-am îmbrăţişat”, a declarat Roselyn Lapolla, localnică din Revere.

Nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea. De fapt, am văzut, dar la televizor, nu în Revere”, a spus Alan Murphy, locuitor din Revere.

Vijelia a ras de pe faţa pământului 13 case şi a distrus parţial alte 50 de locuinţe. Pagubele materiale sunt însemnate şi greu de estimat, spun autorităţile locale. În schimb, în New York, străzile s-au transformat în râuri.

Traficul rutier a fost perturbat, iar mai multe maşini au fost răsturnate. Locuitorii din Rochester au filmat zeci de maşini care au derapat una după alta.