Galerie foto. Cum se pregătesc de Apocalipsă miliardarii lumii

Data publicării:
buncar cnn

Mai multe companii din întreaga lume întâmpină o cerere de construcție a unor structuri care să protejeze în cazul unor riscuri cum ar fi pandemie globală, lovirea unui asteroid de Pământ și al treilea război mondial.

buncar germania
buncar germania

FOTO: http://terravivos.com/

Mulți miliardari aleg să-și construiască adăposturi pentru ei și familia lor în cazul în care va veni sfârșitul lumii. Se zvonește că și Bill Gates ar avea buncăre secrete, potrivit CNN.

Managerul unei companii din Texas spune că vânzările de buncăre luxoase a crescut cu 700% în 2016, față de anul precedent.

Structurile sunt construite pentru a rezista generații și pot hrăni întreaga populație a lumii pentru cel puțin un an. De asemenea, pot rezista cutremurelor.

Unii preferă să stea doar cu apropiații, iar alții aleg să aducă și necunoscuți pentru a crea o comunitate, unde să existe doctori și profesori.

Buncărele conțin sisteme de filtrare a aerului, de purificare a apei și grădini hidroponice.

Unul dintre cele mai mari adăposturi de acest gen este în Dakota de Sud și este alcătuit din 575 de buncăre militare care au fost folosite ca depozite de arme militare până în anul 1967. În acest adăpost au loc 5.000 de oameni și este construit un teatru, săli de clasă, grădini hidroponice, o clinică medicală, un spa și o sală de sport.

Unele persoane preferă buncăre și mai luxoase. Unul dintre ele se află în Germania, este cioplit în piatră și oferă 34 de reședințe, fiecare cu un spațiu de 700 de metri pătrați.

Toți cei care și-au cumpărat astfel de adăposturi au acces la ele imediat și pot alege să vină acolo și dacă doar doresc să se relaxeze.

În Cehia există cel mai mare buncăr din lume cumpărat de un miliardar și este privat. Adăpostul de 23 de kilometri pătrați, a fost construit în decursul a 10 ani din 1984, din perioada Cehoslovaciei. El include o grădine subterană, o piscină, biliard, spa, cinema și colecție de vinuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri