Sari la conținut

GALERIE FOTO. Mogul media, mire a patra oară

Jerry Hall este cea care i-a devenit soţie. Este cu 25 de ani mai tânără, dar cel puţin la fel de cunoscută. A fost un manechin de succes în tinereţe, iar vreme de două decenii a fost partenera de viaţă a starului rock Mick Jagger.

Rupert Murdoch este patronul unuia dintre cele mai mari trusturi de presă din lume, News Corp, şi are o avere estimată la aproape 12 miliarde de dolari.

Mick Jagger, în vârstă de 72 de ani, are șapte copii cu patru femei diferite. A fost căsătorit doar cu una dintre ele, Bianca. Are cinci nepoți și din 2014 e și străbunic. Cu Jerry Hall a avut o relație de 22 de ani, timp în care cei doi au avut patru copii.

Rupert Murdoch are și el șase copii, din trei căsătorii. Prima dată s-a căsătorit în 1956, cu o vânzătoare din Melbourne, și au avut o fiică. Au divorțat 11 ani mai târziu. În 1967 s-a căsătorit cu o scoțiancă, Anna Maria Torv, care era stagiară la unul dintre ziarele sale. Au avut trei copii, o fată și doi băieți, și au divorțat în 1999. La 17 zile de la divorț, Murdoch, pe atunci în vârstă de 68 de ani, s-a însurat cu o chinezoaică, Wendi Deng, care avea 30 de ani. Au împreună două fete. Au divorțat în 2013.

Mama lui Rupert Murdoch, filantropista Dame Elisabeth Murdoch, a murit în 2012, la 103 ani. Vă invităm să urmăriți o galerie foto:

16

©FOTO: Gulliver/GettyImages