Găsește plicul cu bani! Filantropia practicată ca joc, pe Twitter

Data publicării:
joaca de-a banii

Unele sunt verzi, altele negre sau chiar purpurii, cresc în grădină, ajung la gunoi...caută banii!” 

„E cea de-a treia staţie, acolo unde iarba se termină”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Indicii ca acestea au declanşat căutări febrile în rândul a mii de californieni. Informaţiile respective apar la anumite intervale de timp pe pagina de Twitter a filantropului anonim - acesta ascunde banii în diverse locuri, după care aşteaptă ca cineva să-i găsească.

E drept, nu-i vorba de sume mari de bani, dar ceea ce contează cu adevărat este distracţia, aşa că la căutări iau parte oameni de toate vârstele.

Cu siguranţă voi împărţi banii, aşa cum a spus şi cel care i-a ascuns. Sunt atât de emoţionată că mi se întâmplă aşa ceva...”, spune una dintre participantele la ineditul joc.

Alţii, în schimb, sunt mai practici. „Sunt bani gratis! Sunt bucuros, aşa că îmi voi scoate soţia la masă”.

Pe aceeaşi reţea de socializare, filantropul anonim a mărturisit că ideea unui astfel de joc i-a venit în timp ce lua cina împreună cu un prieten. A fost, de altfel, şi ultima sa mărturisire, fiindcă preferă să nu mai spună nimic despre el, ci doar să dea indiciile care-i fac fericiţi pe concetăţenii săi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri