George W. Bush a fost invitatul lui Jay Leno la „The tonight show”

Data publicării:
bush

A fost una dintre puţinele apariţii în public ale lui George W. Bush, după încheierea mandatului de preşedinte. De altfel, fostul lider de la Casa Albă i-a mărturisit lui Jay Leno motivul pentru care a acceptat invitaţia sa: „Eşti pe cale să ieşi la pensie şi am vrut doar să văd cum arăţi pe ultima sută de metri”.

La patru ani de la încheierea mandatului său, George W. Bush a mărturisit că nu-i este deloc dor de Biroul Oval.

„Dallas e casa noastră şi ne simţim foarte bine acolo. Avem foarte mulţi prieteni şi chiar nu mi-e dor de lumina reflectoarelor”, a spus fostul președinte.

Dincolo de glume, fostul lider de la Casa Albă a declarat că este împăcat cu toate deciziile luate în calitate de preşedinte. E vorba în special de hotărârile luate după atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, soldate cu aproape 3.000 de morţi.

„Va dura ceva timp până când istoria va judeca dacă deciziile au fost potrivite sau nu, aşa că prin urmare nu sunt foarte îngrijorat în privinţa acestui lucru. Familia mi-a stat alături şi am avut o echipă foarte bună, am făcut tot ce-am putut”, a precizat George W. Bush.

Atacurile de la 11 septembrie 2001 l-au transformat pe George W. Bush într-unul dintre cei mai detestaţi preşedinţi ai Statelor Unite. El a fost aspru criticat pentru lipsa de reacţie imediat după atentate, dar şi pentru declanşarea războiului din Irak din 2003, când a acuzat regimul de la Bagdad că ar deţine arme de distrugere în masă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri