Gestul lui Meghan Markle care a creat controverse. Regina sau Kate Middleton nu ar face niciodată asta în public

Data publicării:
Untitled

Meghan Markel și-a șocat de-a dreptul fanii atunci când a făcut un gest foarte firesc pentru orice om de rând, dar nu și pentru o ducesă. Gestul a marcat prima apariție solo în public, de când a intrat în familia regală a Marii Britanii.

De la nunta cu prințul Harry, Meghan Markle și-a ajustat treptat comportamentul și reacțiile la noul statut pe care îl are. În vârstă de 37 de ani, a fost nevoită să învețe protocolul regal, să își schimbe garderoba, să renunțe la anumite feluri de mâncare și să aibă grijă la cum se poartă și ce spune în public.

Fiind de puțin timp ducesă, însă, nu ar trebui să mire pe nimeni că face câte un gest extrem de firesc din când în când. Asta s-a întâmplat și marți seara, atunci când, ajunsă la un eveniment public, și-a închis singură ușa de la mașină, după ce a ieșit din automobil și l-a salutat pe organizatorul evenimentului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Este un gest firesc pentru un om de rând, însă unul pe care Regina Elisabeta sau Kate Middleton nu l-ar face niciodată în public, scriu publicațiile din Regat.

Dacă unii fani au lăudat firescul situației și atitudinea lipsită de aroganță a ducesei, alte voci spun că nu înțeleg de ce se face atât de mult caz pe această temă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri