Ghislaine Maxwell, fosta parteneră a miliardarului Jeffrey Epstein, a fost arestată de FBI

Data actualizării: Data publicării:
Ghislaine Maxwell, partenera lui Jeffrey Epstein, a fost arestata de FBI
Foto: Profimedia Images

Ghislaine Maxwell, fosta iubită a miliardarului Jeffrey Epstein, a fost arestată de FBI, în New Hampshire, în dosarul privind acuzaţiile de abuz sexual şi trafic de minore, scrie BBC. Maxwell a respins toate acuzațiile.

Ghislaine Maxwell este acuzată că ar fi recrutat tinere și le-ar fi obligat să întrețină relații sexuale cu Jeffrey Epstein și cu apropiații săi, fapt confirmat și de una dintre victimele lui Epstein, Virginia Giuffre.

Jeffrey Epstein a fost găsit decedat la vârsta de 66 de ani în celula sa de la MCC pe 10 august 2019, unde se afla încarcerat în aşteptarea procesului în care urma să fie judecat pentru trafic sexual cu minore, potrivit Agerpres. Un moment decisiv în decizia sa pare să se fi produs pe 22 iulie când, deja aflat în spatele gratiilor, magnatul a fost dat în judecată de Jennifer Araoz, care solicita plata unor despăgubiri, afirmă acelaşi avocat.

Pe 25 iulie, Epstein a încercat să se spânzure în timp ce împărţea celula cu Nick Tartaglione, acuzat de comiterea a patru crime. Fostul poliţist din Briarcliff Manor i-a alertat pe gardienii de la MCC, care au intervenit, iar Jeffrey Epstein a supravieţuit astfel tentativei de suicid. Apoi, magnatul şi-a semnat testamentul pe 8 august, cu două zile înainte de a fi găsit decedat în celula sa.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri