GOANA DUPĂ AUR, pe o plajă din Anglia

Data publicării:
aur 1

De aproape o săptămână, o plajă din sud-estul Angliei a fost transformată într-un mic şantier, plin de gropi, mai mari sau mai mici. Zilnic, zeci de oameni vin aici şi sapă, în speranţa că vor găsi o comoară, după ce au aflat că un german excentric a îngropat în nisip mici lingouri de aur.

Un artist german a îngropat 30 de plăcuţe de aur, valorând 16.500 dolari. E mare agitaţie, zilele acestea, pe plaja din Kent. Copii, părinţi, bunici speră să scoată din nisip comoara ascunsă de un german care a îngropat 30 de plăcuţe de aur, în valoare totală de 16.500 de dolari. 


Uneltele sunt variate. Plastic, oţel şi chiar dispozitive electronice. Orice e bun pentru a face o groapă în nisip sau pentru a detecta metalul preţios îngropat la malul mării. Unii au avut deja noroc. Cinci lingouri au fost descoperite. lar acest lucru nu face decât să-i încurajeze pe mulţi localnici să-şi petreacă ziua săpând pe plajă.

Chiar dacă la finalul zilei pleacă fără niciun gram de aur, oamenii spun că se distrează. Mulţi sunt decişi să vină zi de zi, până când toate cele 30 de plăcute vor ieşi la suprafaţă. Artistul german care le-a îngropat pe plaja din Kent spune că acţiunea sa face parte dintr-un festival de artă şi e convins că metalul preţios va fi bine valorificat de norocoşii care-l vor găsi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri