Grupul de media american Time Inc. va concedia 500 de angajaţi

Data publicării:
time jo 1

Aproape 500 de angajaţi, care reprezintă 6% din numărul total de salariaţi al Time Inc., sunt vizaţi de această restructurare, potrivit The Wall Street Journal, care citează surse apropiate companiei de publishing.

Într-o scrisoare internă transmisă salariaţilor, Joseph Ripp, Chief Executive Officer (CEO) al Time Inc., nu a vorbit despre un anumit număr de persoane concediate, dar a spus că reducerea numărului de angajaţi este necesară în contextul în care compania va fi listată la bursă în acest an.

„Când vom intra pe piaţa bursieră, în câteva luni, succesul nostru va depinde de modul în care investitorii vor percepe dinamica grupului Time Inc.”, a spus Joseph Ripp, potrivit Mediafax.

Time Inc. publică în prezent circa 130 de titluri (21 de titluri numai în SUA), dintre care cea mai importantă este revista Time. Printre celelalte publicaţii ale grupului se numără Sports Illustrated, Fortune şi People.

Time Inc. face parte din grupul de media american Time Warner.

Time Warner a anunţat anul trecut că a decis să vândă divizia de publishing, Time Inc. şi să se concentreze asupra activităţilor din cinema (Warner Bros.) şi televiziune (CNN, HBO etc.).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri