Guvernul american vinde rochii de mireasă

Data publicării:
licitatie nunta gsa gov

Rochii de mireasă, costume de mire, tiare și inele de logodnă – pare a fi un magazin obişnuit de accesorii de nuntă. E vorba însă de un depozit în care merg bunurile confiscate de FBI și de alte agenții ale statului american. Toate bunurile de aici au fost capturate de Biroul Federal de Investigații de la o familie de traficanți de droguri care folosea un astfel de magazin drept paravan. Luna trecută, guvernul federal a organizat o primă licitație, iar prețurile mici au atras imediat cumpărători.

„Este superbă. Singura diferenţă între o vizită la un magazin şi acestă licitaţie este că nu ai experienţa probatului de rochii. Însă este avantajul că preţurile sunt mai bune”, spune o cumpărătoare.

În total, aproximativ 3.000 de rochii, costume şi alte accesorii sunt scoase acum la licitaţie. Preţul bun şi marfa de calitate i-au făcut chiar şi pe cei căsătoriţi să se gândească la o nouă nuntă.

Fac 25 de ani de căsătorie anul viitor şi mă gândesc să îmi reînnoiesc jurămintele”, spune o femeie.

„Este cea mai neobişnuită captură pe care am văzut-o de când lucrez pentru guvern”, spune David Robbins, angajat guvernamental.

Vedeta licitaţiei intitulate „La Altar” a fost un inel de logodnă din platină, cu diamant, care s-a vândut cu 25.000 de dolari. Potrivit ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, banii obţinuţi din astfel de vânzari merg de obicei spre agenţiile care se ocupă cu aplicarea legii, diverse programe comunitare şi programe caritabile. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri