Guvernul australian comentează ironic videoclipul în care Johnny Depp și Amber Heard își cer scuze

Data publicării:
GettyImages-504260604-1

 

Cuplul s-a aflat în atenția presei internaționale în mai 2015, când a apărut știrea că cei doi câini ai lor, Pistol și Boo, au fost introduși pe teritoriul australian fără respectarea legilor stricte de carantină ale țării.

Johnny Depp se afla atunci în Australia pentru a turna a cincea parte a seriei Pirații din Caraibe: Dead men Tell no Tales. Barnaby Joyce, pe atunci ministrul agriculturii, amenințase că cei doi câini sunt pasibili de eutanasiere dacă nu sunt trimiși urgent în SUA.

Cazul a ajuns în fața justiției, iar luni tribunalul din Southport a declarat-o vinovată pe Amber Heard de prezentare de acte false. În videoclipul prin care își cer scuze, difuzat în prezența judecătorului, cei doi actori subliniază că este important ca legile țării să fie respectate, deoarece sunt la fel de unice ca și fauna lor.

„În Australia nu există o mare parte din bolile atât de frecvente în restul lumii. De aceea Australia trebuie să impună legi ferme privind biosecuritatea, asigură Amber Heard în această înregistrare. Iar australienii sunt la rândul lor unici, dar în același timp înflăcărați și direcți, spune și Johnny Depp făcând aluzie la vicepremierul Barnaby Joyce.

Tribunalul i-a impus actriței în vârstă de 29 de ani o amendă de 1.000 de dolari australieni și obligația de a avea un comportament corespunzător timp de o lună.

Barnaby Joyce nu s-a putut abține să comenteze atitudinea actriței, care își cere scuze impasibilă. Nu cred că va primi vreun Oscar pentru această prestație, a spus el ironic.„Parcă dădea o probă la filmul Nașul”, a continuat el.

Dar s-a declarat satisfăcut de scandalul suscitat. Înregistrarea s-a propagat rapid reamintind oamenilor care vin la noi că, dacă nu ne respectă legile, vor avea probleme. Ceea ce contează este să ne protejăm națiunea, flora, fauna și regulile noastre de biosecuritate, a conchis responsabilul australian.

Citiți și: 

Soţia lui Johnny Depp evită închisoarea, recunoscându-şi vinovăţia în instanţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri