Idris Elba, care s-a vindecat de Covid-19, spune că boala l-a traumatizat, deși a fost asimptomatic: „Mental, m-a lovit rău”

Data actualizării: Data publicării:
Idris Elba
Actorul Idris Elba. Foto: Getty Images

Actorul Idris Elba, care a fost diagnosticat cu Covid-19 în luna martie, este acum complet recuperat și se simte „norocos să fie în viață și recunoscător că a putut să învingă” virusul.

Idris Elba a mărturisit într-un interviu că noul coronavirus a avut un impact „traumatic” asupra stării sale mentale, relatează Sky News.

Actorul și soția sa Sabrina Dhowre au fost testați pozitiv cu COVID-19 în perioada de început a pandemiei.

Acum, actorul de 47 de ani, este „complet recuperat”, dar afectat mental: „Am fost asimptomatic, așa că nu am simțit simptomele majore pe care le-au avut toți ceilalți. Mental, însă, m-a lovit foarte rău, pentru că nu se știau multe despre boala asta. M-am simțit foarte obligat să vorbesc despre situația mea, doar pentru că sunt atâtea necunoscute. Iar impactul mental al acestui fapt asupra mea și a soției mele a fost destul de traumatizant.”

El a mai spus: „Am avut nevoie de izolare pentru a încerca să trec peste asta. Și se pare că lumea întreagă a avut nevoie de izolare.”

În aprilie, actorul a sugerat ca lumea să treacă printr-o săptămână de carantină în fiecare an, ca o amintire a ceea ce s-a întâmplat, dar mai târziu a revenit asupra declarației în urma criticilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri