Video Imagini de coșmar într-un spital din cel mai afectat oraș italian de pandemia de coronavirus. Medicii fac față cu greu cazurilor grave

Data publicării:
pat de spital din Bergamo, coronavirus
Situația cazurilor de coronavirus. Foto: Profimedia

Medicii din nordul Italiei sunt copleșiți de numărul mare de cazuri de infectare cu coronavirus. “Nu este haos, dar este o stare de agitație”, descriu jurnaliștii publicației Sky News, atmosfera din Bergamo, cel mai afectat oraș de pandemia de COVID-19, din regiunea Lombardia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Personalul medical muncește până la eupizare. Medicii aleargă de la un pat la altul în saloanele supraaglomerate cu pacienții în stare gravă. Spitalul este nevoit să instaleze paturi și în sălile de așteptare și pe holuri, transformându-le în saloane de terapie intensivă.

„Acesta nu este un salon propriu-zis, ci o sală de așteptare, dar trebuie să folosim tot spațiul avut la dispoziție”, a declarant, pentru Sky News, Vanna Toninelli, purtătoarea de cuvânt a unui spital din Bergamo.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri