Video Imagini incredibile. Ce au pățit 2 bărbați filmați spălându-se în timp ce mergeau cu motocicleta

Data actualizării: Data publicării:
Doi tineri din Vietnam se spala in timp ce se plimba cu motocicleta
Sursă foto: captură Facebook / Giao Thông

Doi bărbați din Vietnam au fost amendați de poliție, după ce au fost filmați spălându-se în timp ce se plimbau cu motocicleta, scrie BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Huynh Thanh Khanh, în vârstă de 23 de ani, și un alt bărbat, a cărui identitate nu a fost făcută publică, au fost filmați în timp ce se plimbau, la busturile goale, cu motocicleta în provincia Binh Duong. Cei doi sunt surprinși spălându-se cu săpun și cu apă dintr-o găleată așezată între ei. Între timp, șoferul conduce motocicleta cu ceea ce pare a fi un bax de bere în poală.

Imaginile publicate pe rețelele sociale au devenit virale, iar cei doi au fost aspru criticați de utilizatorii platformelor online.

Poliția vietnameză s-au autosesizat în acest caz și a reușit să dea de urma protagoniștilor după plăcuța de înmatriculare a motocicletei, vizibilă în înregistrarea video. Cei doi au fost amendați cu suma de 80 de dolari pentru nerespectarea mai multor reguli de circulație, printre care conducerea fără cască de protecție.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri