Video Imagini rare cu o mamă leopard care își învață puii să traverseze strada, filmate într-un parc natural din Africa de Sud

Data actualizării: Data publicării:
leopard
FOTO: captură video YouTube/ Kruger Sightings

Un vizitator norocos al unui parc de safari african a reușit să surprindă imagini senzaționale cu o mamă leopard care își îndrumă cu răbdare puii să traverseze o șosea.

Scenele au fost surprinse de Thinus Delport, 64 de ani, în Parcul Național Kruger din Africa de Sud, relatează The South African.

În clip, mama leopard poate fi observată inițial în tufișurile de la marginea drumului, înainte să apară pe șosea împreună cu cei doi pui.

Temători, puii au vrut să se întoarcă, însă mama a reușit să-i traverseze, în timp ce mai multe mașini au oprit, iar șoferii au privit cu răbdare și încântare scenele.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cele din urmă, mama și puii au dispărut din nou în tufișuri.

Potrivit sursei citate, Parcul Național Kruger este un loc în care poate fi observată viața animalelor sălbatice, însă leoparzii și puii lor nu sunt văzuți decât foarte rar.

„Dimineața devreme, fiicele mele și cu mine am plecat din tabără în căutare de leoparzi. Eram convinși că nu există niciun leopard în Kruger, deoarece nimeni nu a văzut unul vreodată”, spune Thinus Delport, care a avut parte de o mare surpriză în final.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri