Imagini rare filmate de un reporter CNN în interiorul unei locuințe nord-coreene

Data publicării:
Coreea de Nord, CNN

Un reporter CNN a reușit să filmeze în interiorul unui apartament din Phenian, într-un complex de locuințe în care accesul străinilor este rareori permis. Will Ripley a călătorit de 12 ori în Coreea de Nord, însă a fost primit într-o locuință tipic nord-coreeană o singură dată, iar acum a reuși să și obțină imagini.

Familia vizitată de Ripley locuiește la etajul 13 al unui bloc, însă din cauza întreruperilor frecvente ale curentului electric, oamenii nu obișnuiesc să urce cu liftul, ci pe scări.

"Nu este un lucru cu care noi, cei din vest, suntem obișnuiți, să urcăm și să coborâm pe scări. Partea bună este că e un exercițiu fizic bun. Dar după o zi lungă de muncă...", spune reporterul.

Apartamentul este mobilat modest, asemănător multor locuințe nord-coreene, iar pe pereții livingului tronează, alături de câteva fotografii de familie, două portrete ale foștilor conducători, Kim Il Sung și Kim Jong Il.

În imagini se mai observă și un televizor, un frigider și nelipsitele mileuri care acoperă două fotolii din living. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri