Video Imagini sfâșietoare cu o mamă care își pierde bebelușul în apele Mediteranei, după ce o barcă cu migranți se scufundă

Data actualizării: Data publicării:
imagini cu operatiunea de salvare a unor migranti in marea mediterana
Foto: Guliver/Gettyimages

Imagini sfâșietoare cu o mamă care strigă că și-a pierdut copilul în timp ce o barcă cu migranți se scufundă în Marea Mediterană, au fost făcute publice de un ONG implicat în criza migranților, pentru a atrage atenția asupra riscurilor la care se supun aceștia, scrie Sky News.

„Nu am să-mi mai văd copilul. Mi-am pierdut copilul. De ce eu? Unde este copilul meu?”, strigă femeia către salvatorii săi de pe o barcă aparținând ONG-ului spaniol Open Arms.

Femeia poate fi văzută sprijinindu-se pe marginea bărcii și căutând disperată în apa unde sunt salvați alți migranți.

Open Arms spune că erau aproximativ 100 de migranți pe barcă când a început să se scufunde în largul coastei libiene, operațiunea de salvare durând toată noaptea.

Băiatul femeii, în vârstă de doar șase luni, Joseph, a fost descoperit ulterior înecat împreună cu alți cinci migranți.

Open Arms a declarat că a lansat filmările pentru a atrage atenția asupra pericolelor pe care le întâmpină migranții atunci când traversează Marea Mediterană, în special pentru că națiunile europene au blocat navele de salvare care operează în zonă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri