Video Imagini șocante la Hong Kong. Un bărbat care i-a confruntat pe protestatari a fost incendiat

Data publicării:
proteste Hong Kong
FOTO: Guliver/ Getty Images

Două persoane sunt în stare critică după o nouă zi de proteste violente în Hong Kong. Prima persoană - un protestatar - a fost rănită luni dimineață, după ce a fost împușcată de un ofițer de poliție.

Este a treia persoană împușcată de poliție de când au început protestele, în urmă cu 24 de săptămâni. Mai târziu, un susținător pro-Beijing a fost stropit cu un lichid inflamabil și incendiat, după ce i-a înfruntat pe protestatari, potrivit CNN.

Incidentul șocant a fost filmat integral de corespondentul CNN Will Ripley. Imaginile pot fi urmărite pe contul lui de Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O sursă de poliție a declarat pentru CNN că investighează incidentul care a avut loc luni, lângă stația de metrou Ma On Shan. Bărbatul, care a suferit arsuri foarte grave, a fost internat în Spitalul Prince of Wales din districtul Sha Tin și se află în prezent într-o stare critică în Unitatea de Terapie Intensivă.

Videoclipul arată un bărbat neidentificat, neînarmat, care îi confruntă pe protestatari. El strigă la un moment spre aceștia: „Nu toți sunteți chinezi”.

O persoană care nu este surprinsă de obiectivul camerei îl stropește de la distanță cu un lichid inflamabil, apoi folosește o brichetă pentru a-i da foc.

Bărbatul a fost cuprins complet de flăcări. Nu este foarte clar când a fost stins incendiul și cum, iar medicii sunt extrem de rezervați cu privire la evoluția stării lui.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri