Imaginile au stârnit indignare în toată lumea. Ce vârstă are, de fapt, „copilul” filmat în timp ce fumează la un meci de fotbal

Data publicării:
fumat fotbal
FOTO: Twitter/ Nikola

Un clip cu un „copil” care fumează în timpul unui meci caritabil, organizat în Turcia cu scopul de a strânge fonduri pentru bolnavii de cancer, a stârnit furia utilizatorilor de rețele sociale din toată lumea.

Microbiștii din Turcia au distribuit masiv imaginile pe Twitter pentru a-i afla identitatea „copilului” de la care a pornit uriașul scandal. Însă, după căutări și investigații, a ieșit la lumină faptul că puștiul din imagini este, de fapt, un bărbat de 36 de ani, relatează Metro, care citează presa din Turcia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei care au urmărit partida dintre Fenerbahçe și Bursaspor au fost scandalizați când în imaginile difuzate de televiziuni a apărut un „copil” care trăgea cu sete dintr-o țigară, momentul derulându-se înaintea partidei, în timpul interviurilor luate personalităților din sport implicate în organizarea evenimentului caritabil.

„Băiatul” fumător stătea în tribune lângă alt copil și purta tricoul echipei Bursaspor. În Turcia, fumatul în locuri publice se amendează cu 69 de lire turcești, adică aproximativ 15 euro. Cel mai probabil, bărbatul cu chip de copil din imagini va fi căutat acum și de autorități.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri