Incendiu la Trump Tower din New York: un mort și șase răniți

Data actualizării: Data publicării:
trump tower

Incendiu în celebrul Turn Trump, din New York. Cel puţin un om a murit - un civil, iar șase pompieri au suferit răni uşoare în timpul intervenţiei.

Actualizare 8:30. Un bărbat a murit în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă la Trump Tower, iar în timpul intervenţiei de stingere a focului şase pompieri au fost răniţi, informează News.ro.

Un bărbat de 67 de ani a fost dus în stare critică la spital, unde a murit ulterior, a declarat o purtătoare de cuvânt a Departamentului de Pompieri.


În imagini vede cum din turn cad bucăţi şi resturi arse. Flăcările au izbucnit la etajul 50, unde se află atât apartamente, cât şi spaţii pentru birouri. Între timp, focul a fost stins.

În Trump Tower se află sediul Organizaţiei Trump, iar preşedintele american are un penthouse la ultimele trei etaje. El nu se afla însă acolo în acel moment. Donald Trump, prima doamnă şi fiul lor cel mic îşi petrec weekendul la Washington.

Într-un mesaj postat pe Twitter, preşedintele SUA le-a mulţumit pompierilor şi a lăudat structura clădirii pe care a construit-o şi care îi poartă numele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri