Incident șocant provocat de un tânăr român îngenuncheat în mijlocul unei străzi dintr-un oraș german

Data publicării:
roman Germania
FOTO: karlsruhe-insider.de

Un român de 25 de ani a fost arestat în orașul german Karlsruhe, după ce a provocat un incident care i-a panicat teribil pe șoferii care circulau pe o arteră din periferia localității.

După ce a distrus câteva mașini într-o benzinărie, românul de 25 de ani a îngenuncheat în mijlocul străzii determinându-l pe șoferul unei mașini să oprească. A deschis portiera din partea pasagerului și i-a cerut bărbatului de la volan să-l ia în mașină. Când acesta a refuzat, românul i-a luat portofelul aflat pe scaunul pasagerului și a fugit, potrivit Karlsruhe Insider.

În scurt timp, românul a repetat figura într-o altă zonă a orașului și a forțat o șoferiță să oprească. A urcat pe scaunul din dreapta și i-a spus femeii să-l ducă în oraș.

Românul a lovit-o pe aceasta în timp ce conducea și a preluat controlul volanului. La un semafor, femeia a coborât din mașină, iar bărbatul a fugit după ea și i-a smuls din mână portofelul.

Un bărbat oprit la același semafor a văzut scena, l-a urmărit pe tânăr și a reușit să-i ia portofelul și să-l înapoieze tinerei.

În scurt timp, românul de 25 de ani a fost imobilizat de polițiști. A fost arestat și dus apoi la spital, pentru că era sub influența narcoticelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri