Sari la conținut

Infirmierul german Niels Hoegel ar fi omorât de fapt 106 oameni

Un infirmier german, Niels Hoegel, condamnat pentru că a ucis doi pacienţi, este suspectat în prezent de cel puţin 106 crime în Germania, în perioada 2000-2005.

Anchetatorii au descoperit, după o examinare amănunțită, că mai mult de 106 persoane ar fi putut fi omorâte de infirmierul german Niels Hoegel. Acesta este numărul de decedați în mod suspect pe tura de lucru a infirmierului.

Comisia de anchetă specială a stabilit 84 de crime, în starea actuală a anchetei”,  declara şeful poliţiei din Oldenburg (nordul Germaniei), Johann Kuehme, la sfârșitul lunii august.

În iunie 2016, anchetatorii au stabilit responsabilitatea îngrijitorului în 33 de decese de pacienţi din mai multe instituţii unde lucra.

Niels Hoegel, în vârstă de 40 de ani, a folosit substanţa Ajmaline pentru a-şi ucide pacienţi.

Infirmierul a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru două dintre crime. În cursul procesului său, el le-a cerut scuze apropiaţilor victimelor.

El a explicat că le injecta substanţa pacienţilor pentru a-i aduce în pragul morţii. Apoi, germanul încerca să îi readucă la viaţă, pentru a demonstra capacităţile sale. Bărbatul a spus că a făcut acest lucru pentru că se “plictisea”.

Pe aceeași temă