Galerie Foto Influenceriță acuzată că și-a omorât iubitul. Anul trecut a fost arestată pentru că l-a bătut

Data actualizării: Data publicării:
Courtney Clenney
Courtney Clenney FOTO: Instagram/ Courtney Tailor

O influenceriță și model OnlyFans, cu peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram, a fost arestată pentru crimă, după ce și-a înjunghiat mortal iubitul, în timp ce se certau.

Courtney Clenney FOTO: Instagram/ Courtney Tailor
Courtney Clenney FOTO: Instagram/ Courtney Tailor

Courtney Clenney, de 26 de ani, cunoscută cu numele de Courtney Tailor pe Instagram, a fost arestată miercuri în Hawaii și va fi extrădată în Florida, unde va fi judecată. Ea este acuzată că și-a înjunghiat mortal iubitul, pe Christian „Toby” Obumseli, pe 3 aprilie, potrivit Miami Herald.

Avocatul ei din Miami, Frank Prieto, a spus că ea se afla în Hawaii într-o clinică de reabilitare, în urma „abuzului de substanțe” și pentru că suferă de tulburare de stres post-traumatic. „Sunt complet șocat, mai ales că am cooperat cu anchetatorii și ne-am oferit să o predăm în mod voluntar dacă este acuzată”, a spus Prieto. „Așteptăm să-i dovedim nevinovăția în instanță.”

Arestarea încheie o investigație de patru luni efectuată de detectivii și procurorii din Miami. Clenney și-a înjunghiat mortal iubitul în timpul unei dispute domestice, într-un apartament de lux din Miami în care locuiau împreună. Avocatul lui Clenney a spus că ea a acționat în scop de autoapărare și că l-a ucis pe Obumseli pentru a-și salva viața. Dar rudele lui Obumseli au cerut arestarea tinerei, spunând că, dimpotrivă, ea reprezența o amenințare pentru el. Obumseli tranzacționa criptomonede.

Cunoscută drept Courtney Tailor pe platformele sociale, Clenney era foarte populară în mediul online. Ea și Obumseli se întâlneau de mai puțin de doi ani, iar relația lor a fost foarte agitată - ea a fost arestată o dată, anul trecut, pentru agresiune domestică în Las Vegas, iar poliția a fost chemată de mai multe ori la casa lor din Austin, Texas, pentru scandaluri.

Cei doi locuiau de doar câteva luni în Miami, într-o zonă de lux, dar administratorii intenționau să-i evacueze din cauza nenumăratelor scandaluri pe care le aveau. Clenney și Obumseli s-au despărțit de mai multe ori, iar anchetatorii au aflat că el abia se mutase înapoi în apartament când a fost ucis. În seara de 3 aprilie, Clenney a sunat la 911 și a anunțat că Obumseli a fost înjunghiat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri