Interviu. Prințul George, un „ştrengar” regal

Data publicării:
kate william bebe 5891397-AFP Mediafax Foto-LEON NEAL-2

Ducele de Cambridge povesteşte cu umor despre toate momentele petrecute cu bebeluşul său şi dezvăluie cum s-a simţit când a devenit părinte.

„M-am simţit şocat şi neajutorat. Dar şi eu şi Catherine am fost atât de entuziasmaţi de George încât eram fericiţi să îl arătăm pe bebeluş oricui voia să îl vadă. Oricine este părinte ştie că vrei să îţi arăţi bebeluşul tuturor şi să spui e cel mai frumos şi cel mai grozav”, a spus prințul William, în primul interviu de când a devenit tată, pentru CNN.

Prinţul William recunoaşte că sala de naşteri nu a fost tocmai locul în care şi-ar fi dorit să fie. Însă ştia ca asta se aştepta de la el.

Rep.: Toţi taţii din lume vă invidiază pentru cât de uşor aţi prins scaunul de copil în maşină.

Prinţul William: Crede-mă, nu o făceam pentru prima dată. A trebuit să exersez. Eram îngrozit că se putea întâmpla ceva. Că ar fi putut să cadă, sau că uşa nu o să se închidă bine. aşa că a trebuit să exersez.

El a vorbit despre dificultăţile pe care le are orice proaspăt părinte.

Prinţul William: Este un ştrengar şi îmi aminteşte de fratele meu sau de mine când eram mici, nu sunt prea sigur. Îi merge foarte bine şi îi place să îi schimbi des scutecul...

Rep.: I-aţi schimbat personal scutecul?

Prinţul William: Da, l-am schimbat...

Rep.: E ca şi cum aţi fi primit o medalie de onoare, aţi făcut-o şi pe asta...

Prinţul William: Da, am făcut-o şi pe asta. Oricum, nu aş fi putut evita asta, bona mă fixa cu privirea şi îmi tot spunea: schimbaţi-l dumneavoastră, schimbaţi-l dumneavoastră. Creşte foarte rapid şi este foarte energic, se foieşte mult şi nu vrea să doarmă prea mult, ceea ce e o problemă...

Rep.: Nu prea dormiţi noaptea... e cam obositor...

Prinţul William: Da, aşa e, dar nu e atât de obositor ca şi pentru Catherine. Face o treabă fantastică.

Rep.: Ea cum se simte?

Prinţul William: Se simte foarte bine.

Cu umor, prinţul William nu se sfieşte să recunoască faptul că, la fel ca orice proaspăt tătic, îşi doreşte să înceapă mai repede munca, pentru a se putea odihni un pic, departe de bebeluş.

„Pentru moment, aş vrea să îl învăţ să doarmă mai mult şi poate să nu fie nevoie să îi schimb scutecul atât de des”, a admis prințul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri