Invazie de gândaci la bordul unui avion. Pasagerii au povestit experienţa şi au postat imagini

Data publicării:
gandaci avion 2

Surpriză neplăcută pentru pasagerii unui avion al companiei Air Transat, care urma să plece de la Londra, spre Vancouver. Oamenii au fost oripilaţi după ce au constatat că avionul era plin de gândaci.

Potrivit unei înregistrări postate pe reţelele de socializare, pasagerii s-au ridicat dezgustaţi de pe scaune după ce mai mulţi gândaci au invadat bordul aeronavei, scrie The Sun.

O tânără prezentă în avion a postat imagini cu insectele despre care a spus, dezgustată, că "erau gândaci maro cu aripi".

"Eram în avion de câteva minute când un gândac a căzut pe scaunul meu, iar altul a aterizat în poala bărbatului de lângă mine. Însoțitorul de zbor i-a spus să-l strivească și a făcut-o. A fost dezgustător. Majoritatea gândacilor păreau să stea în spatele avionului, dar alți pasageri au spus că i-au văzut și pe culoarul principal", a povestit tânăra.

O altă persoană a scris pe rețelele de socializare că zborul a fost “infestat cu insecte”, în timp o a treia a vorbit despre “o invazie de insecte”

La solicitarea membrilor echipajului, mai mulţi angajaţi ai companiei au urcat la bord şi au început să stropească cu o substanţă pe scaune şi în zona bagajelor.

Avionul, care trebuia să plece spre Vancouver, Canada, a stat şapte ore pe pista aeroportului Gatwick, din Londra, în urma acestui incident. Într-un final, cursa a fost anulată.

Pasagerii au fost cazați la hoteluri din apropierea aeroportului și au primit vouchere pentru mâncare. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri