Japonezul răpit de Statul Islamic ar putea fi salvat. Acord pentru un schimb de prizonieri

Data publicării:
ISIS

ACTUALIZARE. Jurnalistul nipon ţinut ostatic de Statul Islamic ar putea fi eliberat, după ce Japonia şi gruparea jihadistă au ajuns la un acord privind schimbul de prizonieri. Astfel, jurnalistul ar putea fi salvat în schimbul unei femei de origine irakiană care în 2005 a comis un atentat în Iordania în care au murit 60 de oameni. Informaţia a fost confirmată de televiziunea de stat iordaniană, ţară în care este deţinută terorista. Ea ar putea fi mutată în curând într-un alt centru de detenţie, pentru efectuarea schimbului. 

_____________________

Astfel, jurnalistul nipon ţinut ostatic ar putea fi eliberat în schimbul unei femei de origine irakiană care în 2005 a comis un atentat în Iordania în care 60 de oameni şi-au pierdut viaţa.

De altfel, terorista se află în prezent într-o închisoare din Iordania şi ar putea fi mutată în curând într-un alt centru de detenţie pentru efectuarea schimbului.

Mesajul japonezului răpit de Statul Islamic: „Mai am doar 24 de ore de trăit”

Statul Islamic i-a dat ieri Japoniei 24 de ore pentru a decide soarta jurnalistului, după ce în urmă cu câteva zile a executat un alt ostatic nipon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri