Jobul râvnit de oamenii din toate colțurile lumii. Candidații selectați se vor muta pe o insulă fără electricitate

Data publicării:
Dunmore Head and Great Blasket Island from Slea Head Drive, Dingle Peninsula
FOTO: Guliver/ Getty Images

Un anunț de angajare a făcut înconjurul Pământului, primind răspunsuri din Alaska până în Australia. Este vorba despre două posturi de îngrijitor în punctul cel mai vestic al Irlandei, Great Blasket, scrie The Guardian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sute de persoane au trimis deja CV-urile pentru cele două posturi de pe mica insulă unde nu există electricitate, internet sau luxul unui apartament din oraș. Persoanele care vor obține locurile de muncă în cadrul hotelului vor avea cazare gratuită și mesele asigurate.

„Este vorba de un loc de muncă solicitant și unic. Practic, trebuie să te întorci la perioada în care electricitatea nu exista, iar omul conviețuia cu natura. Nicio zi nu seamănă cu alta”, a declarat Alice Hayes, recrutorul care a și publicat anunțul de angajare.

Practic, candidații selectați vor avea în grijă trei căsuțe unde se pot caza până la 21 de persoane și vor avea grijă ca acestora să nu le lipsească nimic.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri