Jurnaliştii ucişi în SUA, plânşi de colegi. "Alison era cea mai strălucitoare lumină, cea mai frumoasă femeie"

Data publicării:
alison bun

Chris Hurst, colegul şi iubitul lui Alison Parker, a vorbit public, la o zi după ce reporterul de 24 de ani a fost ucis în timpul unei transmisiuni în direct.

Chris Hurst, prezentator WDBJ7: „Alison era un narator minunat, cu un viitor promiţător. Alison era cea mai strălucitoare lumină pe care am întâlnit-o vreodată, era cea mai amuzantă, bună şi frumoasă femeie pe care am întâlnit-o şi mă iubea”.

Adam Ward, tânărul de 27 de ani, ucis alături de Alison, lucra la WDBJ7 din 2011, când a absolvit Universitatea Virgina Tech. Cameramanul avea o relaţie tot cu o colegă de muncă, producător al emisiunii matinale. Aceasta a văzut din regie cum iubitul ei a fost împuşcat.

La scurt timp după ce i-a împuşcat pe jurnalişti, ucigaşul a postat pe contul său de Twitter imaginile crimei, filmate chiar de el.

Familia ucigaşului este în stare de şoc.

Amber Bowman, reprezentanta familiei lui Bryce Williams: „Cu adâncă durere şi tristeţe în suflet transmitem condoleanţele noastre familiilor lui Alison Parker şi Adam Ward. De asemenea, ne rugăm pentru recuperarea lui Vicki Gardner. Gândurile şi rugăciunile noastre în acest moment merg către familiile victimelor şi echipa televiziunii WDBJ7”.

După asasinarea celor doi jurnalişti, atacatorul a fost urmărit de poliţie pe o autostradă, dar s-a împuşcat înainte de a fi prins şi a murit la spital. Tragedia a provocat o adevărată furtună pe reţelele de socializare unde milioane de persoane şi-au arătat solidaritatea faţă de familiile victimelor.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri