Kim Jong Un, lăudat din greşeală de presa chineză: Cel mai sexy bărbat al anului

Data publicării:
20121128 20kimjongun-35776

Ziarul oficial al partidului Comunist de la Beijing a luat de bun un articol apărut în The Onion, potrivit căruia liderul nord-coreean Kim Jong-Un ar fi fost desemnat „cel mai sexy bărbat al anului”. Ziarul Poporului a dezvoltat imediat ştirea şi a alocat 55 de pagini cu fotografii ale liderul de 29 de ani de la Phenian, păstrând şi descrierile amănunţite făcute de publicaţia americană.

The Onion vorbeşte de frumuseţea devastatoare a lui Kim Jong-Un, de şarmul său şi de fizicul puternic, concluzionând că liderul nord-coreean este visul împlinit al oricărei femei.

„Cu faţa lui rotundă de o frumuseţe răpitoare, farmecul pisicesc şi constituţia robustă, idolul de la Phenian reprezintă visul tuturor femeilor”, scria în 14 noiembrie publicaţia satirică. „Sub aparenţa unui om puternic care îşi ascunde farmecul de bărbat şarmant şi curtenitor, Kim a făcut să bată inimile femeilor din redacţia noastră, cu gusturile sale vestimentare perfecte, coafura şic şi, desigur, zâmbetul legendar. (...) Are darul rar întâlnit de a fi cumva adorabil şi macho în acelaşi timp.”

Chinezii nu şi-au dat seama însă că e vorba de pură ironie şi au aflat acest lucru abia după ce s-a sesizat presa din toată lumea.

Ulterior, Ziarul Poporului a înlăturat de pe site-ul propriu toate articolele legate de subiect.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri