La 79 de ani, miliardarul Wolfgang Porsche a anunțat că divorțează. Era căsătorit cu Claudia din 2019

Data actualizării: Data publicării:
cuplu
Wolfgang Porsche, în vârstă de 79 de ani, a cerut divorțul de soția lui, Claudia, de 74 de ani FOTO: Profimedia Images

Magnatul din domeniul auto, Wolfgang Porsche, în vârstă de 79 de ani, a cerut divorțul de soția lui, Claudia, de 74 de ani. Cei doi erau căsătoriți din anul 2019.

Un purtător de cuvânt a confirmat pentru Spiegel că acționarul majoritar al grupului Volkswagen, Wolfgang Porsche, a cerut divorțul de soția sa. Porsche era căsătorit cu Claudia, fost profesor universitar și consilier de stat în Baden-Württemberg, din 2019.

„Wolfgang Porsche cere ca intimitatea soției sale și a lui să fie respectate”, a mai precizat purtătorul de cuvânt, care nu a oferit informații despre motivele divorțului.

Totuși, potrivit presei tabloide din Germania, Claudia ar suferi de o boală degenerativă, iar miliardarului i-ar fi greu să trăiască împreună cu ea. În prezent, Claudia locuiește împreună cu fiica ei, iar patru infirmiere au grijă în permanență de ea.

În timp de miliardarul Porsche se pregătește de divort, un alt magnat, Rupert Murdoch, a anunțat că s-a logodit la vârsta de 92 de ani și că se va căsători la vară cu Ann Lesley Smith.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri