Lady Di a Rusiei a murit într-un accident suspect

Data publicării:
diana lebedeva

Diana Lebedeva, nepoata unuia dintre opozanții lui Vladimir Puţin, omul de afaceri Platon Lebedev, a murit pe 25 noiembrie într-un ciudat accident de maşină, în Elveţia relatează Telegraph.

diana lebedeva

foto - The Telegraph

Moștenitoarea Diana Lebedeva, în vârstă de 19 ani şi numită de tabloidele ruseşti "Lady Di a Rusiei", se afla în maşină cu un prieten când BMW-ul a ieşit de pe şosea şi a plonjat în Lacul Lugano, din Elveţia, relatează Daily Mail.
Tânăra, o figură cunoscută în rândul tinerilor de bani gata din Rusia, se afla în maşină cu Azer Yagubov, fiul de 23 de ani al unui om de afaceri azer. Lebedeva era foarte populară în Rusia și pentru că posta pe rețelele de socializare detalii din viața de lux extravagant pe care o ducea.

diana de rusia

foto - La Stampa

Maşina îi aparţinea tânărului şi tot el se afla volan. Cadavrele celor doi au fost găsite pe fundul lacului. Ambasada rusă a confirmat decesele. Presa elveţiană a numit accidentul "unul ciudat".
Arestat în 2003, Platon Lebedev, asemenea lui Mihail Hodorkovski, a ispăşit peste zece ani de închisoare după ce a fost condamnat pentru evaziune fiscală, spălare de bani şi deturnare de fonduri în cadrul a două procese. Acestea au fost considerate de către apărători ai drepturilor omului că fiind motivate politic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri