Lovitură de teatru în cazul copiilor ucişi într-o casă din Australia

Data publicării:
australia copii ucisi - getty

Poliţia din Cairnes, oraşul unde au fost comise cele opt crime, a anunţat că nu mai caută alt suspect după ce a arestat-o pe femeia găsită alături de trupurile copiilor.

„Mama, în vârstă de 37 de ani, a şapte dintre copiii implicaţi în acest incident a fost arestată pentru crimă şi se află în paza poliţiei la spitalul din Cairnes. La acest moment, ea este trează, este lucidă şi vorbeşte”, a declarat un reprezentant al poliției.

Anchetatorii încearcă acum să pună cap la cap toate informaţiile pentru a stabili ce a determinat-o pe femeia de 37 de ani să recurgă la un astfel de gest teribil, care a şocat întreaga Australie. Sunt audiaţi toţi oamenii care au intrat în contact cu ea. Vecinii spun că înainte de descoperierea crimelor au auzit-o pe femeie strigând şi cerându-şi iertare.

„Nu poţi şti unde era mintea ei, unde era inima. Avea nevoie de ajutor de la noi? Poate Protecţia Copilului încerca să-i ia copiii. Nu poţi şti cu adevărat ce s-a întâmplat”, spune o femeie.

„Nimic nu-i poate aduce înapoi pe cei opt copii. E inuman!”, arată o alta, ştergându-și lacrimile.

„Să iei viaţa a opt copii, nu este corect!”, adaugă o femeie, plângând.

„Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat în familia ei”, recunoaște o vecină.

Vecinii suspectei spun că acesta suferea de depresie şi că autorităţile urmau să-i ia copiii din îngrijire, însă oficialii australieni au refuzat să comenteze informaţiile. Copiii ucişi aveau vârste cuprinse între 18 luni şi 14 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri