Mai mulți turiști au zburat 15 ore și la aterizare s-au trezit tot acasă

Data actualizării: Data publicării:
avion emirates
Mai mulți turiști au zburat 15 ore și la aterizare s-au trezit tot acasă FOTO: Profimedia Images

Pasagerii unui zbor Emirates cu destinația Auckland, Noua Zeelandă, care a decolat din Dubai la sfârșitul săptămânii trecute, au aterizat tot pe aeroportul de unde au plecat după 13 ore de zbor.

Zborul EK448 a decolat la ora locală 10:30, iar pilotul s-a întors din drum aproape de sfârșitul călătoriei de aproximative 13.000 de kilometri și a aterizat tot la Dubai după miezul nopții, potrivit FlightAware și Business Insider.

Aeroportul Auckland s-a închis weekendul trecut, din cauza inundațiilor severe, măsura fiind luată în timp ce zborul din Dubai se apropia de finalul călătoriei.

Aeroportul Auckland a evaluat daunele aduse terminalului internațional și, din păcate, a stabilit că nu poate opera zboruri internaționale astăzi”, a declarat administrația aeroportul într-un comunicat de sâmbătă după-amiază. „Știm că acest lucru este extrem de frustrant, dar siguranța pasagerilor este prioritatea noastră principală.”

Sâmbătă seara, după reluarea zborurilor interne, oficialii aeroportului au spus că zborurile internaționale vor fi reluate duminică.

Emirates a precizat într-un comunicat pentru Business Insider: „Regretăm neplăcerile cauzate clienților. Emirates va continua să monitorizeze situația din Auckland și să își țină la curent pasagerii”.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri