Marea Britanie. Bebelușul regal este așteptat cu nerăbdare

Data publicării:
bebe

În Marea Britanie este pe cale să se nască cel mai aşteptat bebeluş. Este vorba despre moştenitorul coroanei, pentru care britanicii au făcut nenumărate pariuri legate de numele sau sexul acestuia. 

Mai mult, se vând deja suveniruri şi chiar s-au făcut estimări în ceea ce priveşte sumele pe care britanicii le vor cheltui pentru a sărbători.

În acest timp, specialiştii speculează asupra modului în care Prinţul William şi soţia sa Catherine îşi vor creşte urmaşul. 

Prinţul William şi soţia sa Catherine, ambii în vârstă de 31 de ani, au fost de multe ori prezentaţi în presă ca fiind doi tineri în pas cu vremurile moderne, dispuşi să schimbe scutece. De altfel, ducesa nu va angaja o bonă care să o ajute să-şi crească bebeluşul.  

Bebeluşul regal va veni pe lume la clinica Saint Mary din Londra, acolo unde a născut şi Prinţesa Diana, şi va purta numele Alteţa Sa Regală prinţul sau prinţesa de Cambridge.

Regina Elisabeta a II-a va primi la telefon vestea naşterii, fiind pentru prima dată când se încalcă protocolul din Marea Britanie. De asemenea, ducesa de Cambridge va locui cu mama sa după naştere, ceea ce reprezintă o altă încălcare a tradiţiei regale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri