Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, după prestaţia dezastruoasă din 2016

Data actualizării: Data publicării:
mariah carey wikipedia

Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, după ce prestaţia ei din 2016 a fost criticată şi urmată de ameninţări cu acţionarea în judecată a producătorilor evenimentului.

Anul trecut, la petrecerea New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest organizată de Dick Clark Production, cântăreaţa nu a putut să îşi ţină recitalul, acuzând proasta organizare. De cealaltă parte, fanii au susţinut că ea a făcut playback, notează News.ro.

Între timp, cele două părţi s-au împăcat, iar acum artista anunţă că va reveni pe scena din New York: „Am căzut cu toţii de acord că anul trecut nu a ieşit aşa cum trebuia şi suntem încântaţi să mergem mai departe împreună pentru a oferi Americii o noapte incredibilă de muzică şi sărbătoare la Dick Clark's New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest 2018”, a transmis ea într-un comunicat. „Ne vedem în Times Square!”.

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, a început să introducă elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri